småbarn

ut på tur med det små!
Rida in, och rida ut! Med vintern runt hörnet gäller det att passa på!
Vi har några eftersläntare som pga skador ligger ett år efter och därför rids in nu istället. Så, idag blev det dags för de små att få gå ut (vilket vi försöker med när dom är lite ridbara eftersom det är frammåt dom ska, och det är lättare ute) och alla var stjärnor! Eller ja, alla förutom en av de "trygga" ledarhästarna, men "min" lilla hingst stod pall trots en ganska kraftig smäll från den trygga när han bestämde sig för att springa åt andra hållet =P Vad vore en uteritt utan problem!? ;-)
 
är iaf stolt över de små, och konstaterar att det kommer bli ett roligt år!! =D

Det var länge sen!

Har hittat ett recept i precis min smak: http://elenasrecept.blogspot.se/2011/01/fudge-med-kondenserad-mjolk.html
återkommer med resultat!
 
Annars då?
Vintern är här! Förra veckan kunde vi gå i shorts och nu blev det svinkallt!! minusgrader på nätterna!?!?!?!?
 
Ja, men min fina pärla tog hem BIM-valp på uppsala läns internationella utställning! Var en mycket spännande dag, hundfolk är ett speciellt folk, speciellt utställningsfolket. Det var fullt med tält runt alla ringar (där man går och visar upp) och massa tanter som friserade sina fluffiga bollar..
Dock possitivt överraskad över Kelpiefolket. Det är brukshundar, och så även ägarna. En av ägarna sa "jag hoppas han inte luktar för illa, vi var i laggårn nu på morgonen"... Haha! Fick även bra tips på brukshundklubb, eftersom vi (tre som vill ha brukshundklubb på gården) har insett att väsby bk inte var något att ha. Vi ska nu gå med i Knivsta Bk, lite längre bort (tar 25 min dit) men ryktet säger att dom är bra, och jag lyckades få tag på dom! =)
Här är Copys omdömen:
"Trevlig tikvalp. Utm typ, feminint välformat huvud, korrekt bett, bra hals och överlinje, välformad bröstkorg, bra kors och svans. Sunda rörelser, mkt bra päls och färg, trevligt temprament."
Det lät ju ganska bra, så nu tänkte jag åka till en av de största utställningarna i Sverige, stockholm hundmässa i december... Lite dyrare (ca dubbelt så mkt!), men ska tydligen va jäkligt bra.... Håll tummarna för min stjärna då! =)

RSS 2.0