internetlös..

Jag är internetlös, därav det otroligt dåliga uppdaterandet...
 
Internet i min lägenhet funkar inte, så jag måste sitta i seminhallen, och kan bara säga att sååå viktigt har inte internet varit, så jag har orkat pallra mig ner..
 
Så vad händer?
Vi har full fart här på seminstationen... Lunchrast är ett uttryck som inte lägre existerar här.. ;) Fast from nästa vecka börjar det lugna sig... "bara" ca 35-40 ston som ska in på undersöking varje måndag, onsdag och fredag..
 
Jag blir kvar här nere ett år till. Känns väldigt bra med tanke på att det kändes lite jobbigt när Frösöstallet blev utarrenderat. Ska försöka plugga på 50%, så har jag inte allt kvar när jag kommer hem nästa år...
 
Saga har dragit på sig Lymfangit... Så skrubba, tvätta och promenera står på våran schema.. Hon går även på metacam sedan igår, så hoppas att denna 5-dagars kur ska få det att bli bra igen... Tacksamt dock att ha veterinär på plats minst 3 dagar/vecka (fast de senaste veckorna har de varit här 5 dagar/vecka)..
 
Vi har åkt bååååt!
Helt underbart!!!
Det var Jozefin på Lövsta vars pappa har en båtfirma, hon bjöd med oss på båttur och sedan åt vi middag på Ljusterön. Supersnabb båt, och superfint i skärgården...!
Har en ca 20 sek lång film från när vi åkte.. Ska försöka lägga in den nån dag, där syns det hur snabbt det går!! Det gick nästan inte att prata för det blåste så när man öppnade munnen!
 
Idag har jag anmält mig och Saga till våran första Lätt A:3! Så nu(24/8) ska vi debutera Lätt A! =)
 
Annars så flyter livet på med hästar och gymmet... Kommer va så sjukt stark när jag kommer hem, stackars lillebror kommer inte ha något att säga till om ;-)
 
Ha det bra allihopa, och kom ihåg att jag finns på telefonen, även om jag är internetlös, och jag ska försöka pallra mig ner för trappen till seminhallen lite oftare ;-)
Puss!

RSS 2.0