"Gatukorsning"

Igår när jag och Mika skulle hoppa kom det fram en mkt duktig dommare/bedömmare och frågade mig va för hopphäst jag hade..
mitt svar blev "det är en gatukorsning".. Tyckte jag var ett bra svar! =p Förklarade sedan att det var halvblod/varmblod, då såg han inte lika intresserad ut längre... Men tar det som ett kvitto på att jag har en ganska snygg häst nu! ;-)
 
Jennie var här, hon visade hästar på fölselekteringen som var, och jag och Mika övertalade (läs: mutade) henne till att stanna och hjälpa oss lite med hoppningen. 
Vi hoppade och Jennie började höja, jag kommer i bra galopp in mot kombinationen, och inser (lite för sent) att oxern var gaaanska hög.. Utbrister i första sprången "Jennie, den är stooooor!!!" och hoppade sedan över även de utan problem. 1.15 var den tydligen... skysst att bara slänga upp sådär när man tittar bort ;-)
Gick jättebra för både Mika och mig att hoppa banan, jag hoppade på ca 1-1.15 m kändes jättebra!
I sista kurvan kom Saga i korsgalopp, och jag väntade ut henne (hon kan byta!), men hon bytte inte förrns näst sista språnget innan hindret, och gjorde nån muppig rörelse (som knappt Jennie kunde förklara) så jag hamnade iaf helt ur balans, Saga tar i och hoppar oxern på 1.15 med mig hängandes på ena sidan halsen! =P
Landade, och fick stopp på Saga från halsen, och kunde sedan lugnt parkera båda fötterna på jorden. =p
 
Rikrigt bra hoppträning, trots vurpan! Så nu känner vi oss redo för lite tävlingar!!!
=)
 
 

Det var inte igår...

Ja, vad ska man säga?
Det händer massor av saker, och ska försöka lista det lite kort så ni är uppdaterade!
-Jag har flyttat in i min nya lägenhet. Det är i ett av husen på Stjärnan. Jättefin, dock lite för stor, har ett helt gästrum! Men det var vad som fanns just nu, så inväntar en mindre.
-Jag har tatuerat mig. Äntligen har jag börjat med min tatuering, en minnestatuering till Alouette. Den är inte klar än, endast första sittningen gjord, men fick mycket bra betyg på den, tatueraren sa att jag var den som låg mest stilla av alla han tatuerat, och därför hann vi mer än vi trodde så bara en sittning kvar nu!
-Jag och Saga fortsätter att utvecklas. Vi har nu hoppat 2 st 1.10 rundor på pay and jump, båda felfria, och den sista (som mamma var och tittade på) gick GALET BRA! Bara klockrena språng, och inga tveksamheter, och tillochmed en bank med där! I dressyren gör vi oss redo för att Debutera Lätt A:3 om 2 veckor. På dagens träning för Malin sa hon att det kommer gå jättebra, och det ser lugnt ut! Vi har även börjat träna terräng, eftersom det byggs en bana på lövsta så har jag och Mika åkt dit och hoppat lite. Graven var lite läskig, me nu går den kanon! =)
 
-Saga fick lymfangit. Ja, inte så kul, men med veterinär på gården minst 3 dagar/vecka så är det väldigt lugnt och saga var frisk efter några dagar. =)
-Ninja är på besök! Hon skruttar runt här på gården och är nöjd och glad. =)
-Jag blir kvar här ett helt år till! Ska bli skitbra, och planerar att lyckas hålla igång skolan, Jag har pratat med min "mentor" som berättat  att jag kan läsa på distans.. Det jag klurar på är om jag ska läsa på 50% eller 100%... Vore som skönt att bli klar med skolan nästa vår...
 
Annars så snurrar livet på, och jag är väldigt glad..!
Ska försöka skriva lite oftare, men har så mkt saker för mig hela tiden! :P
Men, jag jobbar på det!
Puss! =)

RSS 2.0