Halloween!

Jag lovade ju o berätta hur de gick igår, och det gick jättebra! De va lite annorlunda ridning än för anneli men hästen gick super!
Idag tränade jag för Annelie, och det gick inte så bra, anneli satt o hoppade på stolen för hon blev så arg...=P

Nu blir det Utgång! Har sytt om halloweendräckten lite, och de ska bli jättekul!!!
Vi ska till Linn och förfesta lite och sedan rulla till någon lokal i torvalla =)

Aja, nu ska jag till stallet och fidra hästarna!!
Byyeee

Vila

Pappa har ju varit i Umeå och jobbat, Hela Servera har haft mässa.
3 ungdomar dog under natten igår. 1 har livshotande skador. 2 av ungdomarna hade sina föräldrar på pappas jobb. De blev en jobbig natt då samtalen kom om att deras barn hade dött. Första samtalet var från långt norrut, andra samtalet var för Umeå-trakten, där 4 ungdomar hade krockat illa i en bil. 2 av dom dog direkt, en vårdas för livshotande skador, en klarade sig ganska bra.

Det är jobbigt när sånt händer!
Mamman till den 17-åriga dottern som dog i bilolyckan mår inge bra och har fått åkt in på sjukhuset för bla. lugnade. Det är en god vän till pappa, Han känner även föräldrarna till D. Hela företaget fick det lite tungt den sista dagen, och jag vet inte vad jag ska säga, men mycket jobbigt. =(

Tråkit!! =(

R.I.P.

morgonpigg!

Idag klev jag upp 0545 och brummade till stallet. Jag hade 5 lager på överkroppen och 3 på benen för att överleva på moppen i denna kyla!
Sen va de bara o ut med alla hästar och mocka o göra maten.
Längtar tills ikväll! ska bli spännande o träna!!! =)

Fick höra att de va obligatorisk utklädnad på dendär festen!! ^^ De tyckte vi om! De ska bli superskojj!!!!!!!! Ännu bättre e att mamma har lovat att hjälpa mig med morgonfodringen i morrn, så då går allt dubbelt så fort! =)
Funderar alvarligt på att ta o förga håret, jag hade ju tänkt o klippa mig först men jag har ju inte ens beställt tid, så de kanske blir en ny spännande hårfärg!
I övrigt har väll dagen varit skön o slapp som alla andra!

Jag ska flytta till madre ida... känns både bra och dåligt... Kommer sakna att bo här, men jag saknar att bo hos mamma också... Skilda föräldrar e inte de bästa som finns... men vi får ta en stund i taget!

Ikväll berättar jag vad som hände på träningen!!=)

utspridda...?

Kära vänner,
varför måste ni va så utspridda över hela landet, eller över hela världen!?
Ibland känner jag att Idag skulle jag behöva en tv-/choklad-/chipskväll med Lynn och Ninni. Eller en galen skrattkväll med Bea, eller en underbar bioupplevelse med "after-Bio" med Helle. Problemet ligger i att alla bor så långt bort!!! Kan inte hela världen bara vara en liten ask? Stockholm, Skåne, Spanien, varför så långt bort!?
Jag saknar er! men planen är ju iallafall att jag kommer få träffa er inom de närmsta 11 månaderna, men det är sjuuk lång tid, vet ni de!?

En Tuff brud i Lyxförpackning: Lynn Ottosson
En frän dam som kan reklam: Ida Larsson

Middagar, jag säger ju de!

Det är omöjligt att va duktig med middagarna, idag har jag ätit fil till frukost och gröt till middag, thats it! hm...Illa....

Hästen gick iaf super idag, vi kunde tillomed göra en öppna i trav! =D o hon gasade inte iväg nu när jag har lärt mig sitta ordentligt utan vi joggade jättesakta!!! och jag börjar lära mig o rida i vänster varv, men inte riktigt bra e de... men att hon gick så bra idag beror till 99% på att mamma red henne igår. =P
Jag har bokat in massage till pållen också... de förtjänar hon nästan... nä hon gör de =)

Idag fyller pappa år!!! hela 51 blir han! jag har köpt en fin present och ska duka fram smörgåstårta tills han kommer hem från Umeå nån gång ikväll/natt.. Hoppas de inte blir för sent för då kommer jag dö när jag ska till stallet i morrn bitte!

baaaajjj!

Ja...

Nu börjar jag bli trött!! ska snart sussa!
Jag längtar  till så mycket nu, små saker och större saker... Åka till sthlm, speciellt nu när jag har fixat så jag kan komma in, fast vi lär ju inte få gå utanför dörren för Uli..=P menmen.
Jag längtar till på lördag o festen!
Jag längtar tills jag går till frissan och kapar håret
jag längtar till på fredag då jag ska träna för Jennie Sundin
och jag längtar till förfesten på lördag då jag får sitta med dom bästa o bara känna hur man blir fullare och fullare, vinet smakar bättre och bättre, allt blir roligare och roligare.. ja de e en underbar kännsla!!!

I morrn ska jag skriva provet, så jag får dedär dumma kortet nån gång. Sen ska jag fira pappa som fyller år (men kommer hem från Umeå 2100) o så ska jag...hm... ja njuta av dagen...!

Glöm inte att besöka de två bloggarna jag har länkat till!
NattiNatti alla!!! =)

Vad tycker ni??

Visst e Linn bäst..? joo de e bara så, så otroligt snyggt =D

Jaa, de har inte hänt så mkt spännande, jag och Ida hade smärre damp den kvällen och smsade massa konstigt till massa stackare (Ida är 100% skyldig!) Nä, vi hade kul helt enkelt!!
Hon ringde dessutom nyss och berättade att Lokalfesten va flyttad till lördag, vilket gjorde att allt blev PERFEKT!!! Fan va kul vi ska ha då tjejjer!!!!=D

Nä, nu kallar maten på mig! skriver nå mer lite senare=)

linn här!

nu kommer olivias blogg vara
"ur funktion" under kvällen för
nu ska jag pyssla med den ! :)

Egobilder!!


bild 1: NKVT
bild 2:Jag gillar denhär bilden väldigt mycke!!! Från fotograferingen med Dea & Helle. =)

Middagar....

Dehär med middagar är verkligen inte min starka sida... Jag e hungrig, men jag orkar inte laga nått, så de lär ju bli nån macka och kanske lite fil till kvällen... jag som alltid har varit den som klagar på dom som inte äter...=P Fast jag äter ju, jag äter bara konstiga saker.. hade jag bara haft lite choklad hade det blivit de istället, fast jag kan erkänna att jag planerar att smita in på blåcenter när jag ska möta ida...Hihi ^^

Men jag ska inte äta den när Ida är här, för jag ska va snäll o stötta henne i de 5 kg som hon jobbar på... Fast hon skulle inte vilja ha även om jag satt o smaskade... hon e stark hon!

Jaaduu..

Idag har jag inte så mycket kul att blogga om... (än!)
För första gången i mitt liv har jag inte bara njutit av att få ha lägenheten själv, utan jag känner även att jag saknar pappa lite... Faktost en rolig kännsla. Jag trivs otroligt bra här, men på fredag eller lördag bär det av till mamma igen. Men de ska också bli kul!

Jag e sugen på o färga håret nu.. får se om det kanske blir de i morrn när jag ska va med Anna.. =)

Nu e de Gossip girl, måste rusa!! =)

Saknar dig redan!!

Idag va sista gången på X antal månader som jag fick träffa älskade Helle!!!! Hur ska jag klara mig utan henne, o hur ska jag lyckas göra ett nummer!? Men vi kom på en bra plan. Vi ska filma så långt vi kommer på nummret varje träning så ska Helle säga vad som ska göras... Tur de iaf.. Men de löser inte problemet med att du kommer va 100Tusentals mil bort!!! =(

Hoppas du kommer ha de bra iaf...
Bööhöööö, flera månader ='(
Jag blev glad idag bara av att sitta o lyssna på när du hjälpte Nichelle o Elinor med nummret. De va som förr i tiden....aja. jag ska överleva o ge dig en FEEET karm när du kommer hem! =)

Trött

Idag fick jag gå på den första Gröna-Kortet kursen... de e liksom 10 nivåer lägre än vad jag läser, menmen. Kortet ska jag ha!
Sen tog jag och bråkade med min häst.
Sen åkte jag till Cirkusen och tittade på gamla tanter och farbröder som rörde lite på sig. efter dom så va de våran, Helle, Erika, Nichelle, Elinor och min, tur. =) Som vanligt är akrobaterna effektiva medans klotakrobaterna degade och hade lite skojj...=P

Inge speciellt har hänt idag altså...Eller jo, min nagel vek sig åt fel håll!!! ='( den e blå nu och gör ont! I-landsproblem, ja jag vet. Och de e inte så farligt igentligen, men jag har varit på klagohumör hela eftermiddan... Förmodligen för att jag hade morgonen i morse så jag e lite trött nu....

Ha en KUL kväll!!! =) de ska jag iaf ha, jag ska titta på tv och äta choklad... ^^

The Fame

Fick massa beröm av min tränare för hästen idag. De känns alltid lika bra! =D

planerar party på lördag... Jag ska ha mina fina nätstrumpbyxor, horn på huvudet och resten blir en överraskning^^

Ja hoppas att de e många som e pepp på party då!!! De e ju bara o ringa om ni vill komma =)

I övringt så har jag nyss tittat på Gossip Girl. Jag e så kär i den serien! ahh, den e ju sååå bra, satt o nördade den i sthlm med Lynn, o nu följer jag alla avsnitterna. Jag vet inte vad som e så bra, de är som bara hela den! =D

Å så har jag suttit en halvtimme i telefonen med Angelica! De hade blivit längre om inte telefonen hade ringt. Fick reda på att de snart kommer en fiin tårta med fladdermöss på till stallet. De e bara o tacka Casper för den, jag tror han e skyldig till flest tårtor i hela stallet, o han ska va den snällaste av alla...?
Vi hann med massa roligt snack, o så ska vi ses i morrn, trevligt trevligt =)

Ha en kul kväll nu när lovet börjar på riktigt i morrn! Själv ska jag kliva upp 6 o brumma mig på min ståtliga moppe upp till stallet! Mumma!

Skyll dig själv!

Igår va jag i Svenstavik och skötte hästarna.  De va lite drygt, men helt okej. De va tränaingar där så de va mycket att titta på. Sen kom Malin och vi tog oss en tur i skogen. Saga, som jag red, skulle gå förbi en vattenpöl och tryckte in mitt ben i en avbruten trädgren. Så nu är det ont svullet och blått/rött..=P

Sen åkte jag hem och fixade stall nr 2. Fodrade "mina" hästar ute och tog in de andra.
Så tömkörde jag Laida, o de hann bli riktigt mörkt ute så jag höll mig på planen. Hon va ganska fin (som alltid när man tömkör) sen öppnade Staffan bildörren och Laida blev "rädd" och hoppade åt sidan med framdelen, men smidig som hon är så snubblade hon med bakbenen och ramlade med hela bekdelen åt andra hållet än va frambenen var.
Hon klev upp och jag travade henne för o se så hon va hel, de märktes igent, men hon va ju redan varm så ska se idag om jag kan träna för annelie med henne eller om hon har ont, för då får de bli med Casper istället.
Tur man har många o välja på. =P Hoppas Laida e hel!

Hoppas ingen glömt o ställa om klockan!!!

Nöden har ingen lag!

Jag låg i soffan, trött och godissugen... Satt i telefonen med Ida och beklagade mig över att jag inte hade nått godis.
Jag va såååå sugen, men orkade inte gå till BlåCenter, som ligger ca 150 m ifrån mig...
Men Ida tyckte att jag skulle gå, och efter att ha lyckats övertala migsjälv mycket så tog jag och gick iväg! de tof ca 12 minuter så va jag tillbaka igen =)

Efter samtalet med Ida så blir jag pepp på nästa fredag då de ryktas om en smoking hot Halloween fest! Asskojj juh!!! =D

Svenstavik

Svenstavik är stället som alla tror är en håla.
Nog för att det är en håla men det händer så mycket mer än vad folk tror.
Nej, jag går inte skola låååångt ute i ingenstans, nej, det finns mer än gamla gubbar och ett ica.

Svenstavik är stället där det är fester varje helg, och ingen behöver oroa sig för polisen. Stället där sprit inte är ett problem att få tag på, stället där de bor massa roligt folk, som verkligen kan dedär med att roa sig. '
Svenstavik är stället men måste besöka minst en gång och se vad som händer en fredagkväll (eller någon annan kväll), och sedan är man fast och besöker stället en gång till, och en gång till..

Det är här jag önskar att jag hade råd att bo och ha hästen, tyvärr går inte det. Jag hade gärna prova bo där minst ett år och roa mig, men jag måste ha kvar hästen på frösön för att ha råd ovh hjälp, och stannar hästen stannar jag!

Fredag

Idag är det fredag, sista dagen innan lovet, och jag klev på 8,20 bussen som vanligt. När jag kommer till skolan så får jag veta att jag bara har en lektion idag, matte, altså ingenting på em, så jag skulle kunna ta 12.20 bussen hem.
Men, så är de ju så att jag ligger efter i matte (som alla andra som läser den kursen) så jag ska sitta kvar till 14.00 och jobba matte. Jag känner mig ganska stolt.. jag har ju inget annat för mig idag, eftersom mamma tar Laida. =)

Så när jag kommer hem ska jag tvätta. Sen blir de fredagsmys med migsjälv. =P

Igår så gick jag och Frida och Ellen ner på stan och spanade in lite skor. Så nu är jag lycklig ägare till ett par svarta mocca(stavning?) stövlar. Inga over knee altså... fast jag va sugen men det fick bli vanliga stövlar. Ellen provade ett par overknee som jag tycker hon ska köpa, men de va tydligen lättare sagt än gjort. Men dom va skitsnygga iaf! =D

aja, vidare till skolarbetet... Ha en underbar Fredag!!! =)
ps. vill nån köpa en salami så har ni några minuter på er, sen e de försent!

Öppet hus

Idag har jag varit på Mittuniversitetet på Öppet hus.
Ja va först iväg på itrottslinjen eller vad den heter. Dom hade massa spännande grejjer där dom gör tester på alla skidåkare.
Sen va ja på krimologprogrammet med Frida, o de va jättekul! De lät som en väldigt spännande linje, helt klart! Man läser kromonlogi & psykologi typ hela tiden, o sen lite juridik o sånt i 2 an. om jag inte kommer in på veterinär, och inte gör lumpen, så ska jag helt klart fundera på o gå den linjen!  så kan ju jag jobba med min mamma sen..=P
 
Nu läster jag lite i min engelskabok Dracula, o ska snart åka till stallet och hoppas att jag kan tajma veterinären som skulle höra av sig om tiden men som jag inte hört nått från. Hoppas hon kommer innan jag ska till cirkusen bara...! Jag ska vaccinera Laida, inget farligt.=P Sen ska hon få titta lite på Laidas sår (broddtramp) o se vad hon säger eftersom de är ett "nettan-tramp" som går ner i hovern en liiiten bit så hovväggen står ut en bit...känns som värsta bakteriehärden så jag tvättar de 2ggr om dagen, men måste ju fråga henne eftersom hover kommer bli ful när dedär har vuxit ut...
o så får jag inte glömma att även Belinda ska vaccineras. =)

Snart är de Loooooooooooooooooooooooov, o tydligen fiesta i Svensta, men vart ska vi va dåååå. Nån får ju va snäll o offra sin lägenhet!

Och GRATTIS till Simon som har tagit körkort!!!!! =D

Tisdagen, resultatet.

Jag flög i all hast förbi matsalen innan jag sprang till bussen, åkte hem och vidare till stallet. På något vänster tar de sjuuukt lång tid där, så jag kommer hem, äter 2 bacon och far till foderföreläsningen, kommer hem 21.40 och duschar och tar mig en macka innan jag trött vandrar till sängen. GALET!

Nu har jag precis skrivti prov i häst och väntar på o åka hem, o sedan till stallet.
Tyvärr blir de ingen tårta idag heller eftersom alla inte e klar. Vi kommer aldrig få någon tårta! ='(

Mooot bussen!! =)

Smör!?

Skulle jag smöra...?
mjoo, kanske lite. Men jag är iaf skyldig till att ha fixat så jag Lovisa & Örjan fick sluta 2 idag, och till att ingen behöver ha någon engelska lektion i morrn. =)

Jag tycker alla ska tacka mig!

Nu ska jag försöka plugga lite Häst, men de är ju som sådär kul med läxor.

Något helt annat: Jag o Lovisa satt o kollade lite på Kissies blogg idag. Inte för att attakera någon annan men, fyy f**n va ful hon är! Hon ser ju ut som en tillgjord plastdocka som solat för mycket solarium!
Är det nån som tycker hon är snygg eller!? (nån finns de ju alltid, men över lag liksom)

Näe, nu måste jag ta tag i pluggandet. Häst är lätt de ämnet som är svårast och mest läxor i. Bara så ni vet (fast NvHäst e BÄST!)

För alla er som har sätt TeamÖstersunds kalender så måste ju jag skryta med att jag är fotografen till en av bilderna!
Fast jag har ju ett bättre förslag på hur skidskyttar ska göra för o säljamånga kalendrar...en liiiten förändring av bilerna,  ojojoj vad ni skulle sälja! ^^

Dubbelbokad...?

Idag, såhär i otroooligt god tid, kommer Uli och berättar att i morrn kl. 1900 ska vi befinns oss i Brunflo på Kastalskolan(?) för Foderföreläsning. 2 timmar ska den ta. Obligatorisk närvaro. beräknas vara hemma ca 21.30.

i morrn kl. 1915 är det ledarnmöte på cirkusen. Det är bra att komma så man har koll på nått!

I morrn kl 1715-2030 hade jag planerat att vara i stallet och ta hand om min häst.

I morrn hade jag tänkt att plugga till provet som vi ska ha på onsdag. Ett ganska stort prov..

En prioriteringsfråga??
mjoo, hästen kan man ju inte strunta i... o foderföreläsningen är obligatorisk...hm...problem? JA!

Trött dag

Vaknade i morse klockan 10 och tvingade mig upp och vidare genom duschen.
Sedan blev de en trevlig stund hos Ida ! =D
Vi gick ner på skopunkten och bestämde att inga av dom skorna duger till mig.. eller, jag vill iaf inte ha några av dom.
Istället har jag planer på att pallra mig ner till Scorett och köpa ett par snygga(dyra) skor. Overknee va de också, o de är ju modernt.
Aja, pengarna får styra idag så jag ska gå på Dinsko o spana in ett par jag sett där, som är betydligt billigare...

Nu är jag bara sjukt allmänt trött, så jag ska göra en rostad macka med Majonnäs & kräftstjärtar. =) Mumma! =D

Tv:n, im on my way!

& nu ett litet R.I.P.
Inatt dog "Esse" av troligen kolik nere på tanne.
Mycket tråkit för min tränare Anneli, som fick besluta att avliva sin häst inatt. Den har varit lite halvklen under en längre tid (typ en vecka med kolik till & från) men varit bättre och ätit igen de senaste dagarna.
Tråkit när superfina unga hästar måste avlivas! =(

Lite tid för migsjälv

Lite tid för migsjälv är allt jag behöver för att få ett nytt grepp, ett stadigare grepp.
Nu kan jag bara fortsätta att fokusera på allt bra, och redan känns livet lite ljusare.

Jag älskar dej, bara så du vet! <3

Det stora svarta hålet

De är så svårt att undvika, att falla ner i det svarta hålet som bara växer sig större och större. Att sitta och ha ont i benet, stora problem på hjärnan, och svar som måste finnas. Att sitr´ta här och tycka synd om migsjälv, vilket bara gör mig mer irriterad för jag vill vara stark. Det finns så många som har det så mycket värre än mig, så varför har jag någon rätt att va egoistisk och sitta och tänka på hur jobbigt mitt liv är!?
Just nu krävs det så otroligt lite för att jag ska trilla ner i hålet. Det gick dåligt med Hästen idag och mamma blev irriterad när jag inte kunde göra rätt och bara ramlade av. Tårarna började spruta och andningen blev bara hyperventilering. Jag gjorde mitt bästa för att trycka tillbaka gråten och andas normalt. Det fungerade bara halvt vilket bara gjorde mamma mer irriterad.
Jag blir så arg när det blir så. Varför ska jag vara så svag. Varför kan inte jag vara som alla andra!?
Men jag har ju varit här förr. Suttit med tankarna på vapnet under sängen och funderat. Men nej. Det är egoistiskt, och egoistisk är jag, men inte tillräckligt mycket för att göra något sånt.
Nu är jag här igen, faller i det svarta hålet, kämpar för att klättra upp och känner mig så svag. Jag hatar att vara svag, och jag blir irriterad när andra är det, vilket gör mig mycket mer irriterad när jag är det. Alla problem, som knappt är problem utan småsaker som byggts på med åren, flyger över mig och försöker nocka mig med all sin kraft. Jag försöker hålla tillbaka tårarna som bara kämpar för att få rinna, och jag känner mig så motarbetad.
Släpper jag koncentrationen och garden för en sekund så är det över mig, men jag har blivit starkare, jag klarar av att stoppa det innan det helt brutit ut.
Jag vet att något måste göras, men jag klarar inte av att ta tag i det. skulle jag försöka prata om det skulle allt skjuta rakt över mig och jag skulle aldrig kunna bli migsjälv igen. Nä, jag ska bara bita ihop tills det släpper... Det har ju funkat förut. Måste bara se till att inte släppa koncentartionen på annat.......

Moooviiiiie

Nu ska vi titta på Stolthet och Fördom!
Helt klart bästa Engelska lektionen på länge...kanske någonsin!
Men de ska iaf bli kul att inte sita o göra massa tråk i 2 timmar ! =)

Aja, nu börjar filmen!! =)

Skjut älgarna!

....på frösön för jag stör mig på att man kan kasta sten på dom o att dom e så tröga så dom inte flyttar på sig!!!!=O

Idag flirtade jag in mig hos läraren så jag fick ta tidiga bussen hem. Så gjorde jag allt plugg på bussen. Nu e de bara biologin kvar!!!! STOLT! =D
Sen fixa stallet o sen SOVA! e så trött s¨å jag höll på o somna på lunchen idag...=P

Idag gav jag therese receptet på Banankaka... Använd det väl...^^

Ettor

Är de mest störande som finns på denna jord!
(alla vänner: ta inte åt er)
Alla ettor på mitt gymnasium (nästan) e bara sjukt störande o "spelar" piano o gitarr asdåligt o de bara förstör för oss som försöker plugga så nu ska de kanske plockas bort (pianot) o de har ju inte varit nå problem förut, för då fanns de dom som kunde spela fint!!!

Känn er HATADE!

Tid

..Är en dyrbar vara som numera ska tas om hand ännu mer effektivt. Mina lunchraster ska jag plugga massor så jag inte behöver sitta o göra de på helgerna, o på helgerna ska de festas!

Just denhär kommande veckan e ju såååå rolig med saker som krockar hela tiden och tävlingar och träningar och möten och utbildningar på all tid jag skulle kunna göra nått annat... men å andra sidan så kommer jag ju inte ha nått av de nästnästa vecka...^^ Paaarrrrtttyyy

Ida har ju tydligen tagit över för mig medans jag har varit borta, men jag ska hämta igen allt, sådeså!


Game

Lets play a Love game, thats all I need right now.
Just play it!

Snygg!?


Nu sitter de uppe bilder på varje busstation på "Arga snickaren". Dom har verkligen försökt att få honom o se riktigt het ut, men han har inte Det.
Det ser ut som att dom har försökt att få honom o se snygg o sexig ut med hammaren i högsta hugg och redo för allt, men han e inte snygg, de funkar inte med honom!
Snälla plocka ner bilderna, dom e bara FULA!

Inte blond??

Jag har fått förslag på att göra håret lite ljusare brunt... De kanske ska bli de?? ^^

En Krabba i egen hög person.

Dagen börjar kl. 10 på Östersunds Teaterverkstad. Iförd snyggt smink, en härlig frisyr, rutiga kläder och högklackat påbörjas fotograferingen. 6 timmar senare har vi hunnit med en massa sköna underbara roliga och galna bilder (och en massa choklad).
Vi tog en paus mitt i allt och gick för att inhandla mer godis och lite detaljer till maten. Då ser jag en viss blå bil, och börjar fundera på om även några av cirkusfolket skulle få äran att se världens snyggaste människa, men de va (tyvärr, eller kanske va de tur) flickvännen som va iväg och handlade.
Sedan fortsatte dagen i mer smink, vin, galna kläder, kalla ben och kärleksbrev. Som vanligt när det är cirkusfolk inblandat så slutar dagen som en mycket glad dag!

Sedan va de då dags för Hoppträning för Angelica med Casper. Hon satte upp en "8" av studs, trippelbarr, oxer (inte stigsprång) och räcke. Sedan tyckte hon att mina hjärnspöken skulle få sig en omgång, eftersom jag om mindre än en vecka ska "tävla" på 90cm. Så resultatet blir att jag snurrar runt på en bana där alla hinder (utom studsen) låg på 1,25m. Jag va livrädd, men de blev bättre och när jag sen skulle hoppa 90cm så va de jättemesigt...
Höjdrekord!! och dessutom rekord i korta läder, vilket resulterade i att jag känner mig (och kanske ser ut) som en krabba när jag försöker gå. 

Underbar Dag (trots att jag nu sitter och lyssnar från skrik och kommentarer från pappa och hans vänner som sitter o tittar på fotbollen...Vad är det med fotboll som e så kul!?) 

Engelska, eller inte...

Ja, duktig som man är så befinner an sig i rätt klassrum i tid för engelska B. Problemet är att de bara e Örjan och jag här...och nån lärare har vi inte sett till, så nu känns de lite onödigt att jag åkte hit idag, men jag får iaf lite skoljobb gjort. =)

Nejnej!

Jag kan tydligen vänta mig en riktig utskällning på nästa lektion. Evve hade sagt till Uli att vi inte har gjort uppgiften och hon va tydligen arg. =(
Men de e lite svårt när man bor långt ifrån varandra, och aldrig har tid samtidigt på lunchen. Dom få dagar då båda kunde på lunchrasten har studentsnacket tagit upp, och idag va sista lunchen båda kunde, men nu e klockan 12.20 och de ska va inne 1300 (o evve sitter o äter) så livet är hårt ibland...! =(

Stalldag

Ettorna och jag står tillsammans på skolparkeringen klockan 8. Vi fryser och är lika oinformerade allihopa. Tydligen skulle bussen inte hämta oss utan Uli skulle komma 8,15 istället... Stackars oss!

Sedan flöt dagen på och vi tog hand om de 4 hästarna som redan kommit till ridskolan. Nettan är en pest att mocka åt, men Cocio är snäll att knoppa så de vägde upp och jag blev stolt över de förvånansvärt snygga knopparna.
De stackars ettorna fick omprov på att linda ben ett flertal gånger, Jag vet hur de känns!
Sedan blev de till att visa häst för hand och jag kunde stolt berätta om Cocios svarta kronrand och krona, o så sprang jag snabbare än hästen, Big NoNo! I övrigt tyckte jag att jag skötte de finfint. =)

Sedan blev de Staden och jag skyndade mig ut till stallet för o hinna med hovslagaren. Tack och lov kom jag dit 15 min innan tiden, stolt tänker jag att nu skulle jag hinna kratsa hovarna (Maria hade redan tagit in henne när hon lunchfodrade) Men som vanligt med Kurre så kan man aldrig lita på en tid. När jag kom in i stallet var första skon redan på. Han är en otroligt bra hovslagare, så är det bara. Han tyckte inte jag hade behövt komma upp, han visste ju vilken häst det var.

Sedan la jag ut lite snubbelpinnar på planen och tvingade hästen att springa över dom och, tro mig, Snubbla de gjorde hon! Men sen va hon jätteduktig och jag kunde va så stolt över henne. =D

Sedan kom Snön lagomt till jag satte mig på moppen så de blev hemfärd i 20km/h och trots de höjll jag på o krocka med, inte en utan 2 cyklister!! Man kan väll säga att det immade igen lite....!

Trött Olivia siktar mot en tidig kväll!

Lycklig liten ska få tävla! =D


Ja dedär med ridskolehoppning med Laida gick ju åt skogen, eftersom ryggen inte tänker bli bättre...
MEN, Angelica tyckte att jag skulle va med på Pay&Jump på Frösö Hästgård med Casper... 2 Klasser tillomed!!! =D
Han är ju min lilla ängel så de kanske blir 70 & 90 cm elr nått sånt, så skulle hon eventuellt tävla 1.20 med honom sen =)
Asså, Angelica, bara så du vet så är du bäst, även om det blir en sämre dag ibland!!!! =D

Engelska...

är det absolut tråkigaste som finns, och man lär sig inget av att sitta o kolla på vad folk tyckte om på 1700-talet! =O
Jag hoppas att glädjen kommer tillbaka i em när jag ska gå o inhandla lite brun utan sol, eftersom jag känner mig så fint vinterblek...

Blond?

Jag är sjukt sugen på o färga håret....
Men med de kommer ju problemet och färgen...
De skulle va galet kul o va riktigt blond för en dag, bara för o se folkets reaktioner...Men Nej, blond blir jag inte... funderar på nån brunfärg...min egna är så tråkig... kom med förslag, bästa förslaget får de bli =)

Playboy

På lovet så är jag ensam hemma...
En liten plan är att festa lite ^^
Men de e ju en så speciell helg så man måste va utklädd...
Förslaget från gårdagen är ju Playboy...
Linn, Olivia och Ida vandrar ner mot staden i sina snygga Playboy kostymer...

Låter de som nått eller?? och någon kanske vill med o partajja?? Ja, vem vill inte se oss som Playboy!? =P

En glad medlem =)

Jag Ida o Linn tittade på film igår. Mycket mysigt =)

Så frågar linn om jag har sett hennes tavla. ja de har jag...?
Men jag hade inte sett att de va en bild på mig där också (på hennes "ego" tavla)
men konstigt att jag inte såg att de va ja, den va ju från 1800-talet...=P

Myspys med flickorna iallafall =)

Nu

Det är nu man önskar att nån snygg skulle vandra in genom dörren...
Tyvärr så väntar jag fortfarande, men du är Välkommen!

Tvätta, diska, Fredagsmys!

Nu har jag hunnit med att tvätta, allt hänger i torkrummen och ska hämtas om en stund..
Jag ska precis till att laga mig lite tacos! =)

Disken blir ett senare problem när jag går in stenhårt för Fredagsmys! =)

Jag har hört mycket om en fest ikväll, o de e klart man blir sugen när man hör det, dessutom har jag ju lägenheten själv....
Men, så kallas det att ha morgonfodring, utsläpp, och lunchfodring... Livet är hårt...=P
Förövrigt: till alla er som ska på dendär festen, typ halva svenstaviks fjortiselit kommer va där...=P Bussen va fylld av små blondiner som satt o sminkade sig och hade väskorna fullpackade...=P

Ett pass med Elinor

Börjar med 30 armhävningar, 10 med armarna långt ifrån varandra, 10 normala, 10 med händerna på varandra.
följt av 30 situps med benen i luften.
sedan 20 benlyft och 20 rygglyft...
Sedan vill man liksom dö, men passet fortsätter yttligare 10 min. (dedär va de första 7 minuterna)

Förstår ni va stark jag kommer va innan dehär året är slut!?

16 orsaker att dejta en hästtjej!

1) Vi har på oss tighta byxor
2) Vi gillar att bli smutsiga
3) Vi vet hur man rider rejält
4) Vi gör alltid vårt bästa i ridningen
5) Vi älskar att ha kontrollen
6) Vi kan rida i timmar
7) Vi vet hur vi ska behandla stora saker
8) Vi kommer av och på lätt
9) Vi är alltid redo
10) Vi gillar det hårt
11) Vi har ben och ryggmuskler som hjälper oss att klara alla olika positioner
12) Särade ben är våran naturliga position
13) Vi bryr oss inte om vi blir kastade vilt omkring
14) Vi tycker att de snabba & uthålliga är de roligaste att rida
15) Vi är vana vid att ha hårda saker mellan benen
16) Om vi ramlar av hoppar vi upp igen och kör på, hårdare än någonsin


att dö den långsamma engelskadöden

citerat från Örjan.

mjo, så är det! Engelska B är fruktansvärt tråkit!!
nu jobbar vi med Shakespeare...KUL!
fast han e lite cool, men de e jobbigt att analysera texter!

Aja, grupparbete och Lovisa o Anton kan sånt med att göra en höna av en fjäder. våran "lilla" presentation om Macbeth kommer bli lång...=P

Nä, back to bussines!

Grävling i östersund??

jo, såhär va det. Möte i tisdags på Cirkusen. vi blev inte klar förrns 21.15.
Påvägen hem så höll jag på o köra på en grävling!!!
Mitt på gångbron!!!
Jag trodde de va en plastpåse först men sen så såg jag att de va en grävling.
han stannade o sniffade mot mig, o sen "galoppernade" han vidare ut mot ön mitt på bron...

konstig upplevelse...=P

RSS 2.0