Till Salu!

Nu när jag köpt en ny transport så ska jag sälja min gamla. 
Så om ni känner någon som behöver en superbra funktionell transport så hojta till!
 
Lite kort fakta (vill ni veta mer/mer exakt ring/smsa/maila)
Umesläp, Bygdsiljum Brunte -92
Golv bytt + viss inredning för nått år sedan (2-3 tror jag)
Nyservade bromsar/bromssystem + bromsdämpare bytt (för en månad sedan)
Mellanväggen flyttad för en bredåkare (lätt att flytta tillbaka)
"smala sidan" inredd med 2 krokar och täckeshängare (bara att skriva bort om man inte vill ha)
Hösegel ingår
1300kg totalvikt (har för mig 700kg lastvikt)
Pris 20 000:-
Inga bilder på insådan nu eftersom Tinnes lastbil kommit hem så våran tvätthall är full. Men kommer att högtryckstvätta ut+insida innan jag säljer den. 
 
Känner ni någon som är i behöv av en trasnport så är denna kanon! =)

Föreläsning

Sitter just nu på en föreläsning på distans. 
Kör från telefonen, så sitter med hörlurarna och lyssnar, så kan jag göra lite annat också. 
Har städat, lagat mat, och gjort musligodisar!
 
På våran korta lunch (en timme, men jag har ju vant mig vid 2) var jag ner i stallet, för nu har Saga fått andra omgången massage av Tomas. Den bogen som var problem sist hade släppt, nu var hon mer spänd, men det var jämnare, så han sa att det var mycket bättre än sist.. Vi ska fortsätta på samma spår, så snart ska hon va helt under kontroll. =)
 
Denna månads investering:
Saga har fått ett nytt täcke! Har haft ett vinter och ett sommartäcke, men inget "mittimellan" som jag kan använda här. Så, nu har jag köpt ett Bucas smarttex medium (älskar Bucas). Tyvärr är medium (150g) ett nytt täcke, och finns därför bara i blått. Blev lite kär i det svarta täcket, men då fanns det såklart inte i den färgen. Men jag tycker hon är fin iaf!!
 
Jag fick va med Helle i lördags! (nu lät det som jag inte brukar få det?) Det är snarare så att det krävs lite för att pussla ihop schemat! Men vi hade jättemysigt, och det ska göras om SNART! =)
Vi kollade på film, och jag åt, för första gången (!), marabou med lakrits. Den var jättegod och ska snart infinna sig i min kyl!
 
Om drygt en vecka börjar Globen!! En fördel med att jobba på Lövsta är att Chefen, Tinne, har nån dressyrgrejj att göra så då får vi alla åka dit och kolla. =D
Mamma kommer även den helgen, perfekt tajming!! Så vi ska åka dit och kolla nått. 
Även hela cirkusgänget är i Uppsala (har jag sagt att jag hatar när allt alltid krockar??) Så ska försöka hinna dit en kväll och träffa alla! =)
 
Nu ska jag lyssna lite mer engagerat på föreläsningen! Ikväll väntar ett besök på Börjes och sedan en klippning av Saga!
 
 

Hubertusjakten!!

OjOjOOOOJ!
50 hästar, en stoor flock, i full galopp ute på fält, över gator, genom sthlm (iaf Valhallavägen) och tillslut över Gärdet i fullt sken!
 
Måste bara påpeka att tycker att det är orättvist att militärerna har fullblod.. Stackars Saga hade inte en chans på upploppet, dom galopperade lite snabbare, även om Saga gav allt hon hade (efter 4 timmars ritt) och kämpade, så var vi långt efter...=p
 
Grymt roligt iaf! Om ni har möjlighet måste ni prova detta.. Bra för hästarna också, Saga är numera världsvan att galoppera genom vatten, och hoppar i alla lägen, även när vi prejas av andra, trycks ut på delar som inte ska hoppas (vi hamnade på kanten där de va typ 1.10 högt..)
 
Vet inte vad jag ska säga... Länkar lite filmer och bilder/album... säger emr än 100 ord..:P
 
Här är upploppet i film, kolla kolla! (ser inte ut att gå så fort, men kan ju påminna om att dedär är snabbare än vad lilla Saga kunde gå!)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151714561706892
 
Och här är från en fotograf som var på plats!
http://www.lottabos.se/Hubertusjakt/Gallery%201/index.html
 
 
 
Sen på kvällen blev det bal!!!
Inne på K1, fullt med folk (ca 150 pers).
 
Mika och jag var väldigt fina! =)
 
 
Vi hade supertrevligt!! Blev sent hem (tror vi var hemma närmare 3).. Och sen vare bara o upp o jobba dagen efter, 07:00.... DET var tungt... men vi överlevvde!! ;-)
Grymt kul iaf!!
 
 

RSS 2.0