Sommar

Det är sommar, vilket innebär högsäsong och flera timmars jobb om dagen, så den lilla stund jag inte jobbar brukar jag försöka äta sova, och leka med Copy (den lilla stund hon är vaken). 
Det har varit sjukt mkt, och jag är väldigt trött i både kropp och huvud, men ack så roligt det är!! :)
I gårkväll flyttade vi över 2 (!!) embryon fråntvå ston till två andra. Lyckliga ägare, och vi är lika glada :)

Copy och Saga sköter sig galant och saga ska göra en vet besiktning och om allt ser ok ut får hon flytta till sin nya familj i sommar! Känns i hjärtat, men vi får se vad vet säger. 

Vi håller på att boka semestrarna, och ser ut som jag kanske kommer mot Norrland redan 13-14/8! Så stannar jag ev hela månaden ut! Långsemester kallas det!! :) ska bli grymt skönt!  

Ja, en liten uppdatering iaf!






...

Jag har jobbat hårt, dygnat inte ätit, varit internet lös osv.... Ja, vi hade en intensiv "fölningsvecka, och den veckan snittade jag 4-6 osammanhängande timmar sömn /natt... Nämnde jag att en häst passade på att få kolik en av dessa nätter...?
Även om det låter så vill jag inte klaga.. Idag (efter 12 timmars sömn) är jag helt återhämtad! Tycker att det är roligt att pressa sig själv eftersom det dessutom blir så uppskattat och gett massa bra resultat (friska hästar och föl). 

Som ni förstår har det hänt MASSOR!! Så jag bjuder på lite bilder istället! ;)










RSS 2.0