Vad ska jag göra nu...?

Jaha.. fritid...?
Har varit inne i 10min och vet inte vad ja ska göra... det har alltid varit så självklart, plugga, men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med all denna lediga tid.... Längtar tills min lilla bäbis kommer så jag kan leka med den hela kvällarna :P
 
I helgen har jag varit hos Helle! =)
Vi har tittat på film, Captain America, jättebra! Mysig biosalong va det också!  kom hem sent i natt, parkerade bilen efter skyltar (trodde jag) och kommer ut idag och har p-böter....... Tydligen var just den raden för husvagnar...SUCK!
Denhär månaden var nog tung iaf, behövde inte det! ='(
 
Men, nästa gång kommer jag undersöka alla skyltar på hela området väldigt grundligt!
 
Annars så hade jag och Helle en riktigt skön morgon med god frukost, en prommis in till stan, fika, titta på ankorna som våldtog en stackars ank-tjej (de va 4 killar på en tjej!), men sen kunde Mika förklara att det var så det gick till i ank-världen....
Jag matade ankorna med lite Marabou, vilket uppskattades ;-)
 
Vi kikade i lite affärer och tittade på folk.. en skön dag med andra ord!
Nu har jag och Karin precis ridit ut en sväng, första gången Pompe va ut! Han va spänd som en pinne, men Saga sprang snällt och visade vägen. =)
 
Så, vad ska jag göra nu....?

Ramlade över en sjukt bra låt!

Fixar musik till våran higstvisning 21/4 (Kom Kom!!)
ramlade över en remix till en av mina favvo myslåtar, lyssna och njut!
 

4 veckor kvar...

Nu är det bara fyra veckor kvar... Eller ja, 3 veckor och 6 dagar ;)
Har inte rikigt bestämt namn än, så tips mottages tacksamt! Är en tik iaf, och eftersom hon har ett kennelnamn så vill jag inte ha något långt och avancerat. :p

Blir man inte lite småkär!?

Kontoret!

Ni vet dendär sköna känslan, bara "småfix" kvar på rapporten och den ska inte vara inne förrns.... I MORSE!!! 😮
Har suttit 4 timmar nu ikväll med att fixa bilder, rubriker, försättsblad mm... Aja, nu är den inne iaf!

I dag började vi med träning för Carro. Red 3 hästar, alla duktiga, saga tycker fortfarande att vänster galoppsluta längs diagonalen är fruktansvärt, men kämpar!
Sen bar det av till kontoret där jag fortsatte med lite statistikjobb. Tycker det är otroligt roligt, och skönt med lite omväxling. :)
Kranen på toan där är lite speciell, men väldigt fin! 

Ja, nu ska jag sova, börjar ju jobba om mindre än 8 timmar! Och måste packa lite i morgon, är skåneland för mig i helgen!
Glad vårdagjämning på er! Pöss!

Vad ska man säga...?

Det blev ett sk bakslag..
Att byta till den tunna jackan, att rida utan jacka, använda utebanan, byta täcken, njuta i solen och svettas!
Blommorna hade tillochmed tittat fram!
Just för tillfället är det en helt annan bild utanför...

Det ligger drygt en dm snö utanför..
Vanligtvis gillar jag snön, men när man hunnit ställt om till sommar blir det väldigt jobbigt!!

Annars så är det slutspurten på rapporten och timme efter timme med skoljobb- tungt!!

Nä, nu ska jag operera ut spikmattan från ryggen och sova en stund!
Gonatt! :)

Ingen allergi!!!

.. Mot nötter iaf. Men tydligen kan vissa kombinationer va farlig..
Dock var jag allergisk mot hästmjäll och damm.. Tur man inte stöter på sånt i vardagen ;)
Men v bara lite så ska nog va lugnt. :)
Massa tussilago har det kommit också! :)



Tävling

Igår var det tävling igen. 
Anmälde mig bara till en klass eftersom hon vilade undertiden jag var i Estland, så ville mjukstarta. Och tur var väll det eftersom lilla hjärtat stod med kolik tis-ons ( pga att nån petat i sig något olämpligt =ont i magen=matstrejka). 
Vi har haft en vecka av strålande sol och minst 10 grader varmt (3 grader som kallast nattetid). Så, när jag vaknar lördag morgon och inser att det var snöstorm utomhus övervägde jag att stryka mig. Men gav mig iväg iaf.. Det låg träd över vägarna och hela ekipaget krängde när vi försökte ta oss dit, och en jäkla massa strykningar..
Vi hoppade iaf en meters banan med vattenmattor och titthinder. En riktig smäll i bommen på sista i grunden, en oxer vi kom riktigt dåligt på då saga skyggade. På något magiskt sätt låg bommen kvar så vi red vidare in i kombinationen och jag vrider sedan på huvudet mot hinder nr 9. Mitt för hela hindret står nästa ryttare. Jag tar ut kurvan och skriker "JAG KOMMER PÅ 9:AN!!!"  Mycket chockad tittar hon sig omkring, jag kommer rakt mot henne i ett högt tempo (omhoppning ju!) men inser att hon inte kommer hinna flytta på sig. Får bromsa upp saga ordentligt och lägger en volt. Kommer lite halvklent över 9an tillslut och därefter snubblar saga så jag nästan åker av, höll mig kvar men med en ordentlig fläskläpp...
Rider klart banan i högt tempo och snabba svängar. När jag går i mål ropar dommaren ut att dom tar bort 4 fel för volten, men kan tyvärr inte göra så mkt åt tiden... Jag slutar ca 10 s från vinnaren... Banan var upplagt för mig och saga, pch utan volten hade vi kunna placerat oss..!
MEN superduktig häst som åter igen gav en dubbelnolla! :)
Bjuder på en bild på banan. :)




Raka vägen in på Akuten

Igår var allt som vanligt, jag hade haft en mysig dag i stallet och ridit ut en sväng.
På kvällen åt jag middag och kom sedan på mig själv med att klia väldigt mkt i ögonen/rint ögonen...
Det började också kännas konstigt att öppna dom... Gick in på badrummet och tittade i spegeln, och jag var röd och svullen..
Ringde sjukvårdsupplysningen samtidigt som kroppen började klia. Eftersom jag hade ätit toblerone (=nötter) tyckte dom att det var värt att kolla upp det. 
 
Satte mig i bilen och började åka in...När jag nästan var på sjukhuset började jag uppleva att det blev lite tyngre att andas. Absolut inte mycket, men lite som att man hade en förliten sport BH på sig som klämde..
 
Kom in, fick snabbt en "infart" dvs kanyl i armen så de kunde trycka i medicin vid behov. Nu var även ansiktet rött och varmt o lite svullet. Fick nån medicin att svälja och någon shot i blodet, och sedan började det bli bättre, 
Kan meddela att infarten gör ont.. Det är ju som nån cm slang in i blodkärlet, och så fort jag rörde mig gjorde den ont =/
 
Väntade, väntade och väntade på läkaren, men efter 5 timmar (dom hade mycket att göra) beslutade jag mig för att åka hem. Fick skriva på att jag åker på egen risk och mot deras rekomendationer, och vid 03:00 fick jag äntligen komma hem. 
 
Idag hade jag mitt återbesök på hälsocentralen för att kolla blodvärdet igen, så passade på att ta prover för allergi också. 
 
Ett litet dilemma jag upptäckte: Om man lämnar sjukhuset efter en allergisk reaktion, utan att pratat med läkaren, och utan att veta vad man reagerat på, hur vet man då vad man ska våga äta??
Har bestämt mig för att undvika nötter tills jag får svaren, för enligt läkaren (idag) så kan första reaktionen vara mindre, och nästa vara mycket värre..
Synd bara att all choklad/godis jag köpt med mig från Estland e med nötter ='(
 
Aja, hoppas jag får svar på torsdag redan, och att det inte är något.. Men i värsta fall så har jag fått med mig mediciner som jag kan ta om det blir något. 
 
Pöss!

Tallin

Igår kväll kom vi fram till Tallin för vårat sista dygn i Estland!
Vi hann i princip bara äta och mysa på lite..
 
Idag chekar vi ut, sedan är det, som Lasse uttryckte det, "hopp och lek" till kl 16 då vi ger oss av mot båten!
Har ni sätt "Färjan"?
Ja, ni kan ju tänka vad jag kommer göra inatt! =D
Ser fram mot resan, men ska fylla alkoholbagaget innan dess ;-)
 




Ja, nu ska jag ut i solen och hoppa och leka, i mogon väntar jobb på Stjärnan igen, men just nu känns det lååångt borta ;-)
Puss!

Narva forts

Ja, nu har jag landat på ett nytt hotel och har tid att skriva lite igen! =)
 
Narva
Vårat hotel i Narva var verkligen att kliva in i "Miljonprojektet". Det var små rum i ett betonghus, det luktade rök i korridoren och klor i rummen eftersom allt vatten var renat med klor.. Ja, det var med andra ord kanske inte högsta standarden.. Men det var ju bara för en natt ;-)
 
På kvällen gick vi ut och åt mat, tog ett glas vin till maten också. Mycket mysig liten pub hittade vi, och som vanligt var det bra priser. Efter maten blev det en drink också... Och så funderade vi en stund och tog och beställde in en flaska rom (1 liter!!).. Ja, alla var lite extra glada och det hela slutade på en strippklubb...x)
 
Sedan bar det av till Rakvere igen!
lite "hem" känsla var det att vandra in på "villa Theresa" igen..
Varulvsspelet och lite mer studiebesök och rapportskrivande...
 
A, vi har det bra! =D
 


Hela denhär resan var det varit ca 5-6 timmars sömn per natt, men trots detta känner jag mig pigg och glad.
 
 

RSS 2.0