maat

Är det något som jag tycker är sjuuukt jobbigt så är det att laga mat!!
gör allt för att slippa det, samtidigt hatar jag att äta halvfabrikat, jag vill gärna ha riktig husmanskost, bara slippa tillaga den själv...
Igår blev det pizza, idag till lunch hamburgare (dock för att jag var ute och åkte och hämtade en häst). Nu väntar nyponsoppa till middag... Väldigt mycket bröd går det också... men förra veckan gjorde jag faktiskt kyckling en dag, och det var sjuuukt gott... men väääldigt jobbigt..=p
 
Nu laddar jag för ett dygn i Östersund. Åker upp i morgon, och hem i övermorgon, för att fira mammas födelsedag. Dock är det snökaos här (inte enligt mig, men enligt metrologerna).. Så hoppas att det lugnar ner sig så flygen går som vanligt i morgon....
 
Nä, nu piper micron, nyponsoppan är varm, så allt som krävs är lite mandelbeskvier och några skedar glass, och voila! 

Skallebank

Ikväll blir det varken ridning eller plugg... Kom hem och fick så ont i huvudet så satsar på att krypa ner under täcket redan nu!!

Vad händer annars då?
Jo!
Rider i massor, faktisk så mycket så det flera dagar känns jobbigt att ha en egen häst att motionera också.. Trodde aldrig jag skulle säga det.. Men i morgon står ett hoppass på saga i kalendern, för om 3 veckor är våran första hopptävling för i år!
Känns riktigt roligt att komma ut igen, men innan det står typbesiktning på släpet och uppkörning för b96... Så no pressure! ;)
Men kommer bli såååå bra när jag får glida runt i mitt nya fina ekipage!

Så, nu ska jag sova, och njuta av min sovmorgon i morrn (och bara därför kommer jag lägga mig rekordtidigt.. Varför är det så??)

Puss



Östersund, tur och retur!

Snabbvisit i Östersund för sista momentet i en kurs. 
Åkte upp söndag-tisdag, och hann inte med så mycket mer än skoljobbet, och föräldrarna (om någon känner sig "missad". 
Fick även göra klart hur resten av min utbildning kommer se ut, och när/var/ hur jag ska läsa den. Jag har totalt 45 hp kvar att läsa, varav 15 hp läser jag nu första perioden. Sen ska jag hitta två kurser som jag läser när det passar, kanske sommaren/hösten. Vill inte läsa andra perioden (april-juni) eftersom det är säsong då, dvs mycket jobb. Efter det är det "bara" c-uppsatsen kvar, och den kan jag ju också läsa lite när jag vill. :)
Känns skönt, och som att det kommer att lösa sig bra dehär. 

Ett litet förtydligande. Jag går alltså in på 100% nu, dvs totalt 200%, och på c-nivå. Så kommer ga ca 0 minuter över, så kanske blir väldigt tomt här ( eller så kommer det inlägg varje dag)
Föreläsningar varje dag, som min snälla lärare spelar in, så det blir till att jobba hela dagarna, och titta på föreläsningar kvällar/nätter :p
Ja, så.... Det är lite intensivt i början eftersom det ingår 1,5 vecka studieresa också, till Estland :p

Men nu ska vi sova, pöss 



Tillbaka på Stjärnan

Nu har vardagen varit igång i en vecka, och vi har kört en lugn start, med endast 4 hästar igång, och resten på lite vila så är det bra att komma igång själv.
Har även kommit igång bra på gymmet... Träningsverk hela jäkla ryggen efter ett snabbt roddpass följt av att Mika och jag gick upp till övergåningen Ja, det är alltså där alla bodybuilders håller till..;-)
Vi har inte vågat oss upp dit förut, men igår tog vi oss upp för trappen...! Stolt! =D

Saga är påväg igång, vi har jobbat mycket bommar-stuts-markarbete nu de första dagarna, och hon känns taggad. 
Har även hunnit med att klippa henne, för tredje och sista gången. OCh köpt ett flugtäcke, har gett upp hoppet om att få använda mitt vintertäcke i år ;-)
 
Ja, förutom att det är på tok för varmt ute så är det riktigt skönt att va tillbaka...
Fast åker till ösd igenom om 10 dagar på en snabbvisit för att göra klart ett skolarbete-sista redovisningen... Vilket påminner mig om att ja måste göra klart dedär arbetet...=P

Ha en fin kväll! 

RSS 2.0