Benetton Dream

 
På våran hingstvisning sprang Ben (Benetton Dream) till denna låt, och det var sååå fint att se han och Tinne dansa till denna låt! =)
Jag är såhär i efterhand mycket nöjd med mina låtval, och att jag äverlevde persen son Dj! Längtar till nästa år då jag ev får tillbaka det jobbet. =)
 
Idag har jag ridit min egen häst för första gången på flera dagar... har varit provridingar hela tiden, och folk ringer fortfarande så jag får liksom tacka nej..... Överväger att ta bort annonsen för att slippa fler nya just nu..En som jag nekade och sa att dom inte får provrida (för 2:a gången) förrsn nästa vecka (måndag) sa bara "sälj inte hästen!!"... känns som att jag kan få henne såld..=p
 
Nä, nu ska jag få i mig lite middag, och njuta av att Copy somnat med lite tv..;-)
 
Ha det bäst! <3

Fick så mycket att göra..

Ja, de senaste dagarna (veckorna) har varit galna!!

Vi hade 2 (!!) hingstvisningar, vilket kräver enorma förberedelser och en grym dj (jag) för att allt ska funka. Vi slog på stort, allt gick super och alla är nöjda och glada! Personalen dock något trötta ;)



Mitt i allt detta la jag ut annonsen på saga, och jäklar vilket gehör det blev!! Har haft provridningar hela veckan och har flera intresserade och flera i kö på provridningar. Känns i hjärtat, men alla har varit så snälla och trevliga så tror att saga kan få ett riktigt bra hem!



Ja, och Copy, liten brun... Just nu sitter jag på en sten i trädgården och ser "bruna blixten" skena förbi ibland... Snart läggdags tror jag ;)
Hon är underbar, kan inkallning, sitt, ligg och sida. Vi har försökt anmäla oss på valpkurs, men det är fullt överallt, men hoppas på nått napp snart. :) hon sover hela nätterna, och i morse vaknade jag och kände nån som låg slickad mot min sida... ❤️
Hon är underbar!!



Sommaren är här!! ☀️☀️Idag har jag gått i shorts och t-shirt hela dagen! Helt underbart! Hästar på beten, gräsklipparen igång, alla fina blommor... Ja, ni förstår! 

Så, är mitt liv bara underbart?!
Nä!
Jag saknar Mika, som övergav mig... Saknar henne massor...
OCH jag har spräck skärmen på min telefon.. 😭😓

Men annars så är allt underbart! ;)

Måste bara

Glad påsk eller?!? 😁😁



"Det var tider det"

Sitter och tänker tillbaka på den gamla goda tiden, vad hände igentligen... vad hände med tiden?
Nyss tog jag studenten, eller?
Har ju hunnit med 3 år universitet också,... hur gick det så fort?
Jag jobbar på ett underbart ställe, där jag förutom att rida fina hästar, även får jobba nära veterinärerna och lära mig massor inom hästsjukvård! Jag har lärt mig att avläsa ultaljud på inte bara livmödrar, utan även senor och ben. Vill passa på att berätta att våran underbara veterinär, och min vän, Görel Nyman nu även är professor!! Hon har forskat på narkoser av häst, och är nu professor! =)
Längtar, om en vecka så slår vi upp dörrarna för en ny säsong, och hoppas på att den ska gå bra! =)
 
Inför sommaren så laddar jag hårt på gymmet! Senaste tidens sämre ekonomi har lett till viktminskning! Hetaste diettipset, lev på youghurt till frukost, och pulvernyponsoppa till lunch och middag, och jobba i ett stall och gå på gymmet minst 3 ddg / vecka...
Tja, finns kanske bättre alternativ, men det funkar!
 
Nä, nu ska jag drömma mig tillbaka till den mysiga gymnasietiden... Saknar mina fina mysiga "bonn-vänner".. dom är så mysiga på ett aldeles speciellt sätt! <3
Jag var den busiga stadsflickan i klassen, och jag hade så sjukt roligt! 
Pöss till alla mina fina vänner <3
 
 

nytt PB!!

Idag filmade vi Saga lite.
Hade bra hjälp från 2 av praktikanterna med att bygga och va "hinderpersonal", och Karin filmade. 
Tänkte att jag måste klämma till, så slängde upp 120, vilket jag och Saga aldrig hoppat!
Och måste ju då bjuda på (världens sämsta) bilder från filmen, 1.10 på oxern och 120 på räcket. =D
 

RSS 2.0