Ni vet

Dendär känslan när man ska sätta sig på toaletten, men har en fruktansvärd träningsvärk i baksida lår och rumpa..?
Ja, precis den har jag levt med nu i några dagar... gick på Hi-Intensity både ons kväll och to lunch... SMAAART!
På fredag morgon står jag med våran 2.5 åring, med foten i stigbygeln och ska nu på ett väldigt smidigt sätt ta mig upp halvvägs för att lägga tygnd och se om hon behåller lugnet.. På något makalöst sätt lyckades jag med detta.. Men shit va det har varit tufft i benen..... Skulle prova sitta ner i traven (och galoppen) när jag red Saga, det gick inte! Gjorde så sjukt ont!! =p
Fick bädda ner mig med en mugg med glög och mkt starkt liniment på lillrumpan! :P
 

Ursäkta mitt försvinnande....

...men ni har hört talas om 50 shades of Grey??
Fick låna boken av Karin, så såhär efter en vecka är den utläst..:P
Mina känslor mitt i boken var lite, wtf!? och jag tänkte att dom kan aldrig kalla denna film för romantiskt drama.... Den är aldeles för "grov" för det, och ska den visas på bio bör den inte vara barntillåten...
 
Nu såhär i slutet av boken ser jag att det finns en bra historia bakom, och den är väldigt bra och jag längtar tills jag får sätta tänderna i nästa bok, och se vad som händer. 
 
Den kommer ut på alla hjärtans dag, och alla par som går och ser den kommer få mkt MKT inspiration till nattens aktiviteter.. Så, vem ska se den med mig!? ;-)
Hehe
 
Nä, nu är det back to work!
En eftermiddag kvar, sen blire ledigt!! =D
 

Copy

Jag har världens sötaste hund, men såhär i regntider går hon under namnet "röda faran". Hon uppskattar inte detta helt, men det är väääldigt skönt att ha en ren och torr hund när man kommer hem!'
Hon har även hittat liten twist på sin vanliga sovplats i fönstret, nu ska man ligga på alla mattes kuddar!Och så kan det hända att hon tiggde liite sist jag åt i soffan.... (ja jag vet, bilden är sne) men väldigt mysigt!
 
Nä, nu ska vi mysa vidare framför tv:n...! puss!
 

Roooosa ballonger

Lite halvmorgontrött som jag var på fm idag vandrade jag ner till våra sandhagar. Tittade upp mot stallet, och tyckte att jag såg ett knippe rosa ballonger passera på ca 1 m höjd.....
 
Tänkte, nu har Magnus (chefens karl) varit gullig, så har dom blåst ner till stallet... Gick upp mot stallplanen, och kunde inte se dom någonstans, men jag hade två hästar som var upprörda (alltså någon mer än jag som sätt ballongerna). 
Sa till Linn att jag spanat in ballonger, och hon tittade på mig lite skeptiskt, och skrattade.... Nähä... ballongerna var borta och jag började tro att jag var förvirrad. 
 
Så, närmare lunch hör jag Linn ropa "Olivia, jag har hittat ballongerna!!" Då hade dom landat i våra rabatter, där det var vindstilla. Så som på beställning kom alla ut/till parkeringen så jag frågade vem som hade haft party..
Ingen var skyldig...
 
Så, någonstans har någon granne fått en fin kärleksförklaring.... Och vi fick resterna ;-)
 

Nya byxor

Idag kom mina nya byxor som jag beställde från fritidsfabriken.. va lite skeptisk.. tycker det är jobbigt att beställa lite mer "kvalitetssaker" utan att få klämma och känna. 
Det är mina nya jobbarbyxor/hundförarbyxor, som jag har lärt mig att man måste ha!
en liten halvskev bild på dom :
Dom var lite tunnare än vad jag hade väntat mig, men känner mig riktigt nöjd! 
699:- för den som är sugen på ett bra par.. får återkomma om kvalieten!
 
Nu ska jag äa upp näst sista biten av min dajmkaka som jag bakat!=D
 

oops!

Har beställt nya stövlar!
Det är ju så att mina trotjänare har varit med ett tag, och mina nya dressyrstövlar är, precis som det låter, freddyrstövlar, och det fnns inte en chans att jag tar mig upp på unghästarna i dom! mina trotjänare fick nya dragkedjor ganska nyligen(några månader) men dom är redan trasiga, och så har jag nästan slitit hål på insidan av dom...
Så, eftersom jag blir sur varje gång jag drar på dom (pga dragkedjorna) så tänkte jag att istället för att byta dragkedjor (800kr) så köper jag nya!
Vandrade in på min favvobutik, Stockholm Ridsport, och sa att jag vill ha stövlar, mjuka hoppstövlar! och såhär slutade det:
En De Niro stövel... jag är själv obekant med märket, men insåg att det är samma märke som min kollega har, och dom sitter som korvskinn och är otroligt mjuka och följsamma!
Ja.. så kan det gå!
nu ska jag snart sova, och invänta att det kommer upp lite bilder från jakten!! =)
 

RSS 2.0